Entitats organitzadores

Cada any participen en l’organització les associacions del territori, que millor coneixen la situació i els projectes que s’estan desenvolupant per defensar les varietats locals.

Aquest any la Fira està organitzada per Llavors d’ací, que és l’associació impulsora de la fira, amb la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, VSF – Justicia Alimentaria Global, CERAI, COAG-CV, Perifèries, la Unió de Llauradors, SEAE, Mundubatl’Associació Albar, Per l’horta, Cúrcuma Agroecologia i Descubre l’horta.

També col·laboren administracions públiques, que donen suport logístic o econòmic, com aquest cas l’Ajuntament de València, l’Ajuntament de Carpesa, l’Ajuntament de Borbotó, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

Però a la Fira participen moltes més entitats, com la Fundació Assut, Entrepueblos, Horta Viva, la Universitat Politècnica de València, el Centre d’educació Ambiental de Sagunt, la DO d’Arròs de València, Espigolaores, el grup de dansà de Carpesa, Vorasenda, Som Alimentació… i molta gent més!